Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 001 Kč a máte dopravu ZDARMA
CLEANER |FASTER |LONGER

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Jan Vejnar, se sídlem Leoše Janáčka 2979, 544 01 Dvůr Králové n.L., Česká republika, IČ 45956031, zapsané u Městský úřad Dvůr Králové nad Labem, odbor obecní živnostenský úřad, Č.j.: OŽÚ/613/2012/Ta/3, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • e-mailovou adresu
    • jméno, příjmení
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Keramické povlaky - podmínky pro jejich bezchybnou aplikaci
Keramické povlaky - podmínky pro jejich bezchybnou aplikaci
Kvalita prostoru, teplota, vlhkost vzduchu a světelné podmínky - to vše je důležité pro úspěšnou aplikaci keramických povlaků. číst celé
Keramické povlaky - je nutné vypalovat pomocí IR lampy?
Keramické povlaky - je nutné vypalovat pomocí IR lampy?
Váháte, zda-li je nutné pořizovat pro vypalování keramických povlaků IR lampu? Aspekty jejího použití jsme shrnuli v našem článku. číst celé
Keramické povlaky - počet vrstev, kombinace produktů, časové rozestupy a doba zrání
Keramické povlaky - počet vrstev, kombinace produktů, časové rozestupy a doba zrání
Kolik zvolit vrstev, jak kombinovat jednotlivé produkty a dodržovat časové rozestupy, jak dlouho nechat povrch zrát? To vše včetně užitečných rad najd... číst celé
Keramické povlaky - vydatnost, skladování neotevřeného a doba spotřeby otevřeného balení
Keramické povlaky - vydatnost, skladování neotevřeného a doba spotřeby otevřeného balení
Jak správně zvolit množství, jak uskladnit a dokdy spotřebovat zakoupená balení keramických povlaků? Odpověď najdete v našem článku. číst celé
... chci odebírat newsletter
Děkujeme za Váš zájem o dění v prodetailing.cz. Jsme rádi, že Vás můžeme informovat o nejnovějších produktech, akcích e-shopu a článcích v Blogu. Pokud si přejete být součástí života detailingové scény, prosíme vyplňte Vaši emailovou adresu a klikněte na Přihlásit se.
© 2015-2021 prodetailing.cz - všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.